Verwarm de oven voor op 180°C. Breng water aan de kook in een grote pan en kook de cannelloni 5 min. korter dan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet direct af en spoel met koud water.
2
Pel en snipper de sjalot en knoflook. Snijd de basilicum grof. Verhit de helft van de olie in een pan en bak de sjalot en knoflook glazig. Voeg de tomatenblokjes toe samen met de helft van de basilicum, de helft van het zout en de suiker. Laat 5 min. zachtjes koken.
3
Verhit een pan met de resterende olie en bak de spinazie tot deze geslonken is. Voeg de spinazie toe aan een kom samen met de ricotta, helft van de Parmezaanse kaas, het resterende zout en peper en roer goed door. Vul de cannelloni met het ricotta mengsel.
4
Vul een ovenschaal met de tomatensaus en plaats de cannelloni op de saus. Verdeel de resterende Parmezaanse kaas over de cannelloni. Bak in de oven 25 min. tot goudbruin.
5
Haal uit de oven en maak af met de resterende basilicum.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.