Print opties

Sluiten

Gevulde cannelloni met paddenstoelen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de preien en snijd in halve ringen.
2
Snijd de portobello’s in blokjes van 1 cm en de shiitake in plakjes. Ris de blaadjes van de rozemarijn en snijd fijn.
3
Verhit een pan met de olijfolie op middelhoog vuur en bak de knoflook glazig. Voeg de prei, portobello, shiitake en de helft van de rozemarijn toe en bak 5 min. Pureer het mengsel kort met een staafmixer en breng op smaak met peper en zout.
4
Vul de cannelloni met het paddenstoelenmengsel en leg in een ovenschaal. Giet de pastasaus over de cannelloni en garneer met de geraspte mozzarella.
5
Plaats de gevulde cannelloni 20 min. in de oven. Serveer de cannelloni en garneer met de rest van de rozemarijn.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.