Print opties

Sluiten

Gevulde champignons met spinazie, walnoten & roquefort

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediƫnten

4 personen
Ingrediƫnten
Extra benodigdheden
1
Verwijder de steeltjes van de champignons en bewaar deze. Kook de champignons 5 min. voor en spoel koud af.
2
Hak de steeltjes van de champignons fijn. Pel en snipper de ui en knoflook fijn. Hak de walnoten grof.
3
Verwarm de olijfolie in een grote bakpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min. aan op middelhoog vuur.
4
Voeg de gehakte champignonsteeltjes en walnoten toe en bak 2 min. mee.
5
Voeg de spinazie toe en bak 3 min. mee. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
6
Vul de champignons voor 2/3 met het mengsel. Verkruimel de Roquefort over de bovenkant van de champignons.
7
Bak de champignons ongeveer 6 min. op de bakplaat.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.