Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
2
Snijd de courgettes in de lengte doormidden en hol uit. Bewaar het vruchtvlees. Besmeer de binnenkant van de courgettes met 1/3e van de olijfolie en strooi de za’atar kruiden eroverheen. Bak in 20 min. gaar in het midden van de oven.
3
Hak ondertussen het vruchtvlees van de courgettes fijn en bak kort aan in een koekenpan.
4
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan.
5
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode paprika in kleine blokjes en de bosuien in dunne ringen.
6
Meng de couscous met het vruchtvlees van de courgette, rode paprika, bosui, granaatappel- en pijnboompitten. Breng op smaak met zout en peper.
7
Maak een dressing van de overige olijfolie en het limoensap. Meng deze door de couscous.
8
Vul de courgettes met de couscous en verkruimel hier de geitenkaas overheen. Garneer met peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.