Print opties

Sluiten

Gevulde French toast

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd het brood in 8 dikke plakken. Maak de aardbeien schoon en snijd in plakjes.
2
Meng de melk, suiker, kaneel en het ei en klop dit goed tot er een egaal mengsel ontstaat. Dip elke plak brioche kort in het melkmengsel aan beide kanten. Let op dat je het niet te lang laat weken, want dan valt de brioche uit elkaar.
3
Verhit een koekenpan met roomboter en bak de brioche goudbruin en gaar. Doe dit eventueel in delen, totdat alle plakken brioche gebakken zijn.
4
Neem 1 plak van de gebakken brioche en besmeer deze ruim met lemon curd. Verdeel wat aardbeien erover en dek af met de andere plak brioche. Herhaal dit voor de overige 3 porties. Houd wat aardbeien achterwege.
5
Serveer de French toast met de overige aardbeien en poedersuiker.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.