Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel daarna af met koud water.
2
Pel en snipper de ui en knoflook. Maak de bospeen en bleekselderij schoon en snijd in kleine blokjes. Bewaar het blad van de bleekselderij. Verhit de olie in een soeppan en bak de ui en knoflook glazig. Voeg de wortel en selderij toe en bak mee op laag vuur voor 5 min.
3
Ris de blaadjes rozemarijn en hak fijn. Spoel de bonen af. Voeg de bouillon, gezeefde tomaten en rozemarijn toe aan de pan en laat 10 min. op laag vuur koken. Voeg de pasta en bonen toe en verwarm 2 min. mee.
4
Rasp de Pecorino grof en snijd de basilicum grof. Verdeel de soep over de kommen en garneer met de Pecorino kaas, basilicum en apart gehouden bleekselderij blaadjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.