Print opties

Sluiten

Gevulde omelet met courgette, prei en brie

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Was de courgette, snijd in de lengte doormidden en snijd in dunne plakjes. Snijd de prei overlangs doormidden en vervolgens in dunne ringen. Was grondig en laat uitlekken.
2
Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Snijd de brie in plakjes en hak de hazelnoten grof.
3
Rooster de hazelnoten goudbruin in een droge koekenpan. Haal uit de pan en zet apart.
4
Verwarm de olijfolie in een wok op hoog vuur en bak de courgette 4 min. Voeg de prei en Italiaanse kruiden toe en bak nogmaals 4 min.
5
Smelt de boter in de koekenpan en schenk het eimengsel erin. Bak per persoon een omelet aan beide zijden bruin. Houd de omelet warm.
6
Verdeel de omelet over de borden en verdeel de groentevulling over de omelet. Verdeel de plakjes brie erover, gevolgd door de hazelnoten. Klap de omelet dubbel en serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.