Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snipper de ui en knoflook.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 min. aan.
3
Voeg het rundergehakt toe en bak in 5 min. rul. Draai het vuur laag en voeg het paprikapoeder, chilipoeder en komijnzaad toe. Laat 2 min. meebakken. Voeg de tomatenblokjes toe.
4
Hak de walnoten grof en meng door het gehaktmengsel. Haal de pan van het vuur.
5
Verkruimel de feta en meng door het gehaktmengsel. Breng het eventueel nog verder op smaak met een snufje zout. Snijd het topje van de rode paprika en verwijder de zaadlijsten. Zet de paprika's rechtop in een ovenschaal.
6
Vul de paprika's met het gehaktmengsel. Plaats het topje terug op de paprika en bak het geheel 20 min. in de oven.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.