Print opties

Sluiten

Gevulde pastaschelpen met kipgehakt

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de pasta 3 min. korter dan aangegeven op de verpakking en giet af.
2
Pel en snipper de knoflook. Snijd de basilicum grof. Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook glazig.
3
Voeg het kipgehakt toe en bak dit rul aan. Voeg het zout, peper en de prei toe en bak 2 min. mee. Voeg ¾ van de passata en de helft van de gesneden basilicum toe en bak 5 min. mee op middelhoog vuur.
4
Vul de schelpen met het gehaktmengsel. schenk de resterende passata in de ovenschaal (20x30 cm) en leg de pasta schelpen op de tomatensaus met de open kant boven.
5
Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel deze over de schelpen. Bedek de schaal met aluminiumfolie en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
6
Garneer voor het serveren met de resterende basilicum en de Parmezaanse kaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.