Print opties

Sluiten

Gevulde puntpaprika met tonijn

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Breng een pan met water aan de kook en kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Besprenkel met de olijfolie en wat peper en zout, leg op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif voor 10 min. in het midden van de oven.
3
Laat de tonijn uitlekken en knijp het overtollige vocht eruit. Halveer de olijven en pel en snijd de ui fijn. Mix de tonijn met de olijven, kappertjes, ui, sambal en orzo. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout.
4
Haal de paprika’s uit de oven en vul ze met het tonijnmengsel. Top af met de feta en schuif nog 5 min. terug in het midden van de oven.
5
Hak de peterselie fijn. Garneer de paprika’s met de peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.