Print opties

Sluiten

Gevulde zoete aardappel met pittig gehakt

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
1u 10min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte. Was de zoete aardappelen en dep droog. Prik met een vork gaatjes in de aardappelen. Besprenkel ze met de helft van de olijfolie en wrijf in met je handen. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif voor 45 min. in de oven.
2
Verhit de overige olijfolie in een pan en bak het kipgehakt rondom rul. Voeg de sambal, het knoflookpoeder en wat peper en zout toe en mix door elkaar. Hak de koriander grof.
3
Verwijder voorzichtig het aluminiumfolie van de aardappelen en snijd ze overlangs in. Hol ze een beetje uit door de zachte binnenkant wat verder naar binnen te duwen. Schep het kipgehaktmengsel erop en top af met de chimichurri en koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.