Print opties

Sluiten

Gevulde zoete puntpaprika

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de puntpaprika en verwijder de zaadlijsten. Laat de tonijn uitlekken.
2
Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Halveer de snoeptomaten en snijd de bosui in schuine ringen.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Meng de rode ui, snoeptomaten, tonijn en de helft van de bosui door de couscous. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de couscous over de paprika’s. Plaats de paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 15 min. in de oven.
6
Leg de paprika’s op de borden en garneer met de Griekse yoghurt en de rest van de bosui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.