Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
Inspiratie
Inspiratie
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
Inspiratie
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Gevulde zoete puntpaprika
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
4 zoete puntpaprika's
320 gr tonijn in zonnebloemolie
2 rode uien
200 gr snoeptomaten mix
3 stengels bosui
200 gr Marokkaanse couscous
Peper en zout
60 gr Griekse yoghurt, 10% vet
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de puntpaprika en verwijder de zaadlijsten. Laat de tonijn uitlekken.
2
Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Halveer de snoeptomaten en snijd de bosui in schuine ringen.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Meng de rode ui, snoeptomaten, tonijn en de helft van de bosui door de couscous. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de couscous over de paprika’s. Plaats de paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 15 min. in de oven.
6
Leg de paprika’s op de borden en garneer met de Griekse yoghurt en de rest van de bosui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.