Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Voorkeur
Kerst recepten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Inspiratie
Inspiratie
Wat eten we vandaag?
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Proeverijen & events
Ontdek jouw smaak
Ontdek jouw smaak
Doe de smaakprofieltest
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Voorkeur
Kerst recepten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Inspiratie
Wat eten we vandaag?
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Proeverijen & events
Ontdek jouw smaak
Doe de smaakprofieltest
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Gevulde zoete puntpaprika
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
4 zoete puntpaprika's
320 gr tonijn in zonnebloemolie
2 rode uien
200 gr snoeptomaten mix
3 stengels bosui
200 gr Marokkaanse couscous
Peper en zout
60 gr Griekse yoghurt, 10% vet
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de puntpaprika en verwijder de zaadlijsten. Laat de tonijn uitlekken.
2
Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Halveer de snoeptomaten en snijd de bosui in schuine ringen.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Meng de rode ui, snoeptomaten, tonijn en de helft van de bosui door de couscous. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de couscous over de paprika’s. Plaats de paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 15 min. in de oven.
6
Leg de paprika’s op de borden en garneer met de Griekse yoghurt en de rest van de bosui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.