Print opties

Sluiten

Gewokte honingspruiten met tijm

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de aardappelen in kleine partjes en spoel af onder koud water. Zet de aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook in 5 min. beetgaar. Giet af.
2
Snijd ondertussen de onderkant van de spruiten, haal de buitenste bladeren eraf en halveer. Breng een pan met water aan de kook en kook de spruiten in 6 min. beetgaar. Giet af.
3
Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verhit een pan met de olijfolie en bak de spekreepjes in 5 min. krokant.
4
Voeg de aardappelen, spruitjes, honing en ½ van de tijm toe en bak nog 6 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de gewokte honingspruiten en aardappelen over de borden en garneer met de rest van de tijm.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.