Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
2
Haal ondertussen de rode pepers uit de schalen nasi-bamigroente. Snijd het steeltje van de pepers, halveer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Pel en snipper de rode ui.
3
Verhit de helft van de zonnebloemolie in de wok en roerbak de garnalen en rode peper 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Neem uit de pan en houd afgedekt met de deksel van de wok warm.
4
Verhit de rest van de zonnebloemolie in de wok en roerbak de ui met de groenten en kruidenpasta 4 min. op hoog vuur, roer regelmatig. Voeg de noedels en garnalen toe en bak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
5
Snijd de bosui in dunne ringen en strooi over de noedels. Serveer met de kroepoek.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.