Print opties

Sluiten

Gewokte peulen met halloumi

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel de rode ui en snijd grof. Pel de knoflook en snijd fijn. Rasp de schil van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Snijd de halloumi in plakjes.
3
Verhit een wok met de zonnebloemolie op middelhoog vuur. Voeg de rode ui, knoflook en peulen toe en wok 8 min. Breng op smaak met het citroensap, de citroenrasp, peper en zout.
4
Verhit ondertussen een pan zonder olie of boter op hoog vuur. Bak de plakjes halloumi aan beide kanten goudbruin. Voeg de honing toe en schep goed om.
5
Verdeel de rijst over de borden en leg daar de gewokte peulen en halloumi op.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.