Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat afgedekt staan tot gebruik.
2
Pel en snipper ondertussen de ui en pel en snijd de knoflook fijn. Spoel de zwarte bonen onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet.
3
Verhit ⅔ van de olie in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de ui, knoflook en komijn 5 min. Voeg de tomatenblokjes toe en verlaag het vuur, laat 15 min. zachtjes inkoken. Voeg de laatste 5 min. de zwarte bonen toe.
4
Verhit ondertussen de overige olie in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes 7 min. goudbruin en gaar.
5
Snijd de winterpeen in dunne reepjes (julienne) en de radijs in dunne plakjes. Meng met de appelciderazijn en laat 15 min. staan.
6
Meng de rijst door het tomaat-bonenmengsel, breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de komkommer in de lengte in dunne reepjes.
7
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de spinazie grof. Giet de radijs en peen af en laat de mais uitlekken.
8
Beleg de tortilla’s net onder het midden met een laag spinazie. Leg hier het rijst-bonenmengsel, de radijs, peen en mais op. Vouw de zijkanten dicht en rol de burrito's strak op.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.