Verwarm de oven voor op 180°C. Mix het amandelmeel met het havermeel en het zout.
2
Prak de banaan en mix met de margarine, het ei en vanille extract. Klop met een garde tot alles goed is gemixt. Voeg dit mengsel daarna toe aan het meel en mix met een spatel tot een plakkerig geheel. Kneed daarna met je handen tot een bal deeg.
3
Bestuif je werkblad en deegroller met wat havermeel en rol het deeg uit tot een rechthoekige lap. Snijd in 10 rechthoeken. Leg de rechthoeken op een met bakpapier beklede bakplaat en schuif de bakplaat voor 15 min. in de oven.
4
Prak ondertussen de frambozen fijn met een vork. Mix ⅚ van de frambozen met ½ van de honing tot een vulling. Mix de overige frambozen met de roomkaas en overige honing tot glazuur.
5
Besmeer een koek met de vulling en leg daar een tweede koek bovenop. Besmeer de bovenkant met het glazuur. Herhaal voor de overige koeken.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.