Verwarm de oven voor op 170°C boven- en onderwarmte en bekleed een ovenschaal of cakevorm met bakpapier. Hak de hazelnoten en cashewnoten fijn. Mix samen met de havervlokken, pompoenpitten, kaneel en het zout.
2
Prak de banaan met een vork. Ontpit de dadels en snijd in hele kleine stukjes. Mix samen in een kommetje en voeg de honing toe aan het havermengsel. Kneed alles met je handen door elkaar. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten beter mengen en aan elkaar plakken.
3
Verdeel het plakkerige mengsel over de bakvorm en druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Zorg dat alles evenredig is verdeeld. Bak 20 min. in de oven tot de bovenkant goudbruin kleurt. Laat helemaal afkoelen voordat je de vorm verwijdert (dit duurt ongeveer 20 min.). Snijd de grote plak in 8 repen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.