Prak het vruchtvlees van de avocado in een kom samen met het sap van ½ limoen. Snijd de tomaat in fijne blokjes en meng dit door de avocado. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika in reepjes.
3
Verwarm zonnebloemolie in de pan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de paprikareepjes toe en bak deze 10 minuten totdat ze zacht zijn.
4
Spoel onder stromend water de zwarte bonen in een vergiet schoon. Voeg ze daarna toe aan de paprikamix samen met de Verstegen World Spice Meal Burrito. Meng het geheel door en verwarm enkele minuten.
5
Verdeel 2 el guacamole per wrap. Schep de paprika-bonenmix erop. Snijd de overgebleven limoen in partjes. Verdeel als laatste de zure room over het geheel en maak af met verse koriander en de partjes limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.