Gezondere magnums met framboos, pure chocolade en pistache
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 15min
Ingrediƫnten
4 personen
Ingrediƫnten
Extra benodigdheden
1
Doe de framboos samen met de banaan, Griekse yoghurt, ahornsiroop en vanille-extract in een blender en mix tot een gladde massa. Verdeel dit over de ijsvormpjes en stop er stokjes in. Leg minstens 4 uur in de vriezer.
2
Smelt de pure chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Schenk de chocolade in een maatbeker. Pel de pistachenoten en hak ze heel fijn.
3
Dip de ijsjes in de chocolade, de chocolade zal meteen stollen. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de fijngehakte pistachenootjes en eet onmiddellijk op of zet opnieuw in de vriezer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.