Verwarm de oven voor op 180°C. Breng een ruime pan water aan de kook en bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
2
Pluk ondertussen de blaadjes van de basilicum en snijd de steeltjes fijn. Scheur de mozzarella in stukjes. Pel en snipper de rode ui.
3
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui samen met de fijngesneden steeltjes basilicum 4 min. op laag vuur. Voeg de pastasaus toe en verwarm 4 min.
4
Haal de pan van het vuur en roer de gnocchi en de cherrytomaten erdoor. Schenk het gnocchimengsel in een ingevette ovenschaal en leg de mozzarella erop. Bak de gnocchi 15 min. in de voorverwarmde oven.
5
Garneer met basilicumblaadjes en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.