Print opties

Sluiten

Gnocchi gratin met kip

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Breng een pan met water aan de kook en kook de gnocchi gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd ondertussen de kip in reepjes. Hak de rode peper fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en voeg de kip toe samen met wat peper en zout en ½ van de Italiaanse kruiden. Bak de kip in 7 min. rondom goudbruin en voeg de spinazie toe. Bak mee tot deze geslonken is en voeg de paprika en rode peper toe. Bak 3 min.
3
Roer de kruidenroomkaas en gekookte gnocchi door het mengsel en verdeel alles over een ingevette ovenschaal. Top af met de geraspte oude kaas, geraspte mozzarella, de overige Italiaanse kruiden en wat peper en zout. Schuif voor 15 min. in de oven.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.