Print opties

Sluiten

Gnocchi in tomatensaus met pesto

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui en knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten.
2
Verhit een pan met de olijfolie op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook glazig.
3
Voeg de tomatenblokjes uit blik, cherrytomaten, Italiaanse kruiden en een snufje peper en zout toe en roer goed. Breng de saus aan de kook en laat 8 min. inkoken.
4
Voeg de gnocchi toe, roer goed door en bak 2 min. mee. Leg daarna de bolletjes mini mozzarella tussen de gnocchi in de pan en roer door. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel het mengsel over de borden en schep met een lepel de verse pesto in de vorm van een S over de gnocchi en de saus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.