Gnocchi met een saus van ricotta, aubergine en zongedroogde tomaat
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en snijd de knoflook en ui fijn. Snijd de aubergine in blokken van 2 cm.
2
Verwarm een pan met de helft van de olijfolie en bak de aubergine in 6 min. goudbruin en gaar. Mix deze samen met de ricotta, zongedroogde tomaat en Verstegen World Spice Meals Pasta Rosso tot een saus.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de gnocchi af.
4
Verwarm een pan met de overige olijfolie en bak de knoflook en ui voor 4 min. tot deze goudbruin beginnen te kleuren, voeg hier de gnocchi en aubergine saus aan toe. Meng door elkaar en verwarm dit nog voor 2 min.
5
Hak de basilicum grof. Serveer de gnocchi en verdeel hier de geraspte kaas en basilicum overheen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.