Print opties

Sluiten

Gnocchi met geroosterde aubergine

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Ris de blaadjes van de takjes tijm en hak de hazelnoten grof. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken.
2
Snijd het groen van de aubergine en snijd over de lengte in kwarten. Verdeel de aubergine over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de olijfolie erover en breng op smaak met peper en zout. Plaats de aubergine 20 min. in de oven.
3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
4
Verhit een pan met de ongezouten roomboter, de knoflook en de helft van de tijm en laat dit op laag vuur lichtbruin kleuren. Draai het vuur hoger en bak de kastanjechampignons en hazelnoten 4 min. mee. Voeg de gnocchi toe, breng op smaak met peper en zout en roer door.
5
Verdeel de gnocchi en aubergine over de borden. Verdeel de burrata over de gnocchi en garneer met de rest van de tijm.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.