Print opties

Sluiten

Gnocchi met makreel en bietensaus

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Kook de gnocchi in 3 minuten gaar in kokend water. Spoel de gekookte gnocchi net zolang af met koud water totdat het water helder van kleur is en schep op een bord met 3 lagen keukenpapier om te drogen.
2
Verhit 3/4 van de olie in een koekenpan en verwarm op hoog vuur. Voeg de gnocchi toe aan de hete olie, en laat op middelhoog vuur in 15-20 minuten krokant en goudbruin bakken.
3
Snijd de bieten in blokjes en snipper de ui. Verhit de overgebleven olie in een tweede koekenpan en bak de ui totdat deze zacht is en lichtjes kleurt. Voeg de bieten toe en verwarm deze kort mee. Schep het warme ui-bietenmengsel in een hittebestendige kom en pureer met de crème fraîche tot een gladde saus. Breng de bietensaus op smaak met peper en zout.
4
Maak de borden op met een bedje spinazie. Verdeel de knapperige gnocchi over de spinazie en schep hier een grote eetlepel saus over. Top het gerecht met de makreelfilet en Parmezaanse kaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.