Print opties

Sluiten

Gnocchi met Pesto alla Genovese en walnoot

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm ½ van de olijfolie in een koekenpan en bak de gnocchi voor 10-12 min. heerlijk krokant.
2
Snijd ondertussen de courgette in blokjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de kipfilet in blokjes.
3
Verwarm de overige olijfolie in een andere koekenpan. Bak de kipfilet in ongeveer 4 min. goudbruin. Voeg de courgette en paprika toe en bak ca. 3 min. mee. Roer de Pesto alla Genovese erdoor.
4
Rooster ondertussen de walnoten 2 min. in een droge koekenpan en verdeel over de gnocchi. Verdeel over de borden en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.