Print opties

Sluiten

Gnocchi tomaat paprika soep

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 250°C op de grillstand. Pel de ui en knoflook en snijd grof. Snijd ook de tomaten en paprika in grove stukken. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats in de oven tot de groenten zwart beginnen te kleuren. Dit duurt zo’n 15 tot 20 min. Haal de gegrilde groenten uit de oven en voeg toe aan een blender. Pureer de groenten tot een egale soep.
2
Schenk de soep in een grote soeppan. Voeg de groentebouillon toe en roer goed door. Breng de soep op smaak met peper en zout. Breng de soep zachtjes aan de kook en voeg de gnocchi toe. Laat de soep 5 min. zachtjes koken zodat de gnocchi gaar wordt.
3
Serveer de gnocchi paprika tomatensoep met burrata en verse basilicum.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.