Print opties

Sluiten

Goulash met aardappelpuree

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 15min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Pel en snipper de ui en snijd de runderlappen in blokjes van 3 bij 3 cm. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Verhit ⅔ van de boter in een pan en fruit de ui. Voeg de runderblokjes samen met wat peper en zout toe en bak rondom aan. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee.
2
Voeg de tomatenpuree samen met de gezeefde tomaten, runderbouillon, het laurierblaadje, gerookte paprikapoeder en wat peper en zout toe. Breng het geheel aan de kook en zet het vuur laag. Laat 2 uur stoven.
3
Voeg al roerend met een garde de inhoud van het zakje aardappelpuree toe aan het kokende water. Roer tot het goed gemengd is.
4
Hak de peterselie grof. Verwijder het laurierblad uit de goulash. Serveer de goulash met de aardappelpuree en garneer met de peterselie en wat peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.