Print opties

Sluiten

Goulash uit de slowcooker

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
6u 0min
Totale tijd
6u 20min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de riblappen in blokjes van ongeveer 3 cm. Snijd de rode en groene paprika in halve reepjes. Schil de wortel en snijd in plakjes.
2
Pel de ui en snijd in grove stukken. Pel en snipper de knoflook. Was de krieltjes onder stromend water en halveer grote krieltjes.
3
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de blokjes riblappen 4 min. aan tot ze beginnen te kleuren. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee tot deze glazig is.
4
Voeg alle ingrediënten samen in de slowcooker en roer goed door. Zet de slowcooker voor 6 uur op stand ‘low’.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.