Verwarm de oven voor op 175°C. Verwarm de honing, water en olie in een kleine pan maar laat dit niet koken.
2
Verwijder de pit van de dadels. Snijd de dadels en abrikozen zeer fijn. Voeg deze toe aan de warme honing en laat dit 5 min. wellen.
3
Hak de noten grof. Meng de noten met de rozijnen, havervlokken, kaneel en kardemom in een grote kom. Voeg de warme honing met dadels en abrikozen toe en meng het geheel goed door elkaar.
4
Bekleed een bakblik of ovenschaal van ongeveer 20x20 cm met bakpapier. Schep het granolamengsel in de vorm en druk dit stevig aan met de achterkant van een lepel. Probeer het zo vlak mogelijk te krijgen.
5
Bak het geheel 30 min. op 175°C. Laat het geheel goed afkoelen en snij vervolgens in repen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.