Verwarm de over voor op 220°C. Snijd de aubergines in blokjes van 2 cm. Pel en snijd de rode ui in partjes van 1 cm. Meng de groenten met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Verspreid de groenten over de bakplaat en rooster in 20 min. bruin en gaar in de oven.
2
Bereid ondertussen de Wavy friet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Schep de Griekse yoghurt in een schaaltje. Pel en pers er de knoflook bovenuit. Rasp de komkommer grof en meng met de knoflook door de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
4
Pel de pistachenoten en hak grof. Hak de dille grof.
5
Verdeel de Wavy friet over de borden, gevolgd door de zelfgemaakte tzatziki. Top de Wavy friet af met de geroosterde groenten, pistachenoten, Griekse olijven en dille.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.