Snijd de komkommer doormidden en verwijder de zaadlijsten. Rasp de komkommer fijn en knijp er zoveel mogelijk water uit. Knijp het sap uit de citroen. Pel en hak de knoflook fijn. Hak de dille fijn. Meng in een kom de Griekse yoghurt, komkommer, citroensap, knoflook, dille en wat peper en zout.
2
Maak ondertussen de Keftedes. Rasp de aardappel fijn. Pel en snipper de ui. Snijd de munt en peterselie fijn. Verkruimel de feta. Meng het gehakt met de aardappel, ui, munt, peterselie, feta en het ei en breng op smaak met peper en zout. Draai gelijke balletjes van het gehakt.
3
Verhit een pan met de olijfolie op middelhoog vuur en bak de gehaktballetjes in 15 min. gaar en rondom bruin.
4
Bereid ondertussen de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Haal de pitjes uit de granaatappel. Beleg de naanbroden met de tzatziki, verdeel de gehaktballen erover en garneer met de granaatappelpitjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.