Print opties

Sluiten

Griekse kipgehaktballetjes met aardappelkroketjes salade

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Bereid de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd ondertussen de dille fijn. Verkruimel ½ van de feta. Meng in een kom het kipgehakt met het ei, paneermeel, dille, verkruimelde feta en een snufje peper en zout. Vorm met natte handen kleine balletjes (7 balletjes per persoon).
3
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de balletjes in 8–10 min. rondom goudbruin en gaar.
4
Snijd ondertussen de komkommers in plakjes en halveer de cherrytomaten. Meng in een grote schaal de komkommer, cherrytomaten, ingelegde rode ui, olijven en de krokante aardappelkroketjes.
5
Verdeel de salade over de borden, leg de kipgehaktballetjes erop en verkruimel de overige feta erover. Verdeel de tzatziki over de borden en serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.