Print opties

Sluiten

Griekse kofta met spinaziesalade

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel de knoflook en hak fijn. Pel de rode ui. Snipper ½ van de rode ui fijn en snijd de overige rode ui in halve ringen. Hak de bladpeterselie fijn.
2
Meng het gehakt met de knoflook, gesnipperde rode ui, peterselie, Griekse kruiden, ei en peper en zout in een kom. Vorm balletjes van het mengsel of draai het gehakt rond een spies.
3
Verhit 1/4 van de olijfolie een koekenpan op middelhoog vuur en bak de kofta in 8 min. bruin en gaar.
4
Maak ondertussen de dressing van de overige olijfolie, witte wijnazijn, honing en peper en zout. Snijd de komkommer in stukjes. Meng met de spinazie, overige rode ui en de dressing. Verbrokkel de feta eroverheen. Serveer de kofta met de salade.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.