Bereid de airfryer friet volgens de aanwijzingen op de verpakking tot goudbruin en krokant. Voeg in de laatste 5 min. de geraspte kaas toe zodat deze smelt.
2
Verwarm ondertussen de oven op 200°C. Meng de kikkererwten met de olijfolie, paprikapoeder, komijnpoeder en wat peper en zout. Rooster 20 min. in de oven.
3
Snijd ondertussen de komkommers in plakjes. Halveer de cherrytomaten. Pel en snijd de rode ui in dunne ringen.
4
Pel en rasp de knoflook en hak de dille fijn. Houd wat dille achterwege ter garnering. Meng de knoflook, dille en Griekse yoghurt in een kom en breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de friet over een schaal, gevolgd door de kikkererwten, komkommer, tomaat en rode ui. Verkruimel de feta over de friet, garneer met de overige dille en yoghurtsaus. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.