Print opties

Sluiten

Griekse maaltijdsalade met kip

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediƫnten

2 personen
Ingrediƫnten
1
Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de kipfilet samen met de kipkruiden en de helft van de oregano goudbruin.
2
Verwijder ondertussen de zaadlijst van de komkommer en snijd in halve maantjes. Snijd de tomaten in partjes en pel en snijd de ui in dunne ringen. Hak de munt fijn en verbrokkel de feta.
3
Pel en pers het teentje knoflook uit en mix met de Griekse yoghurt, de helft van de munt en overige oregano. Breng het sausje op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de rucola over de borden en beleg met de kip, komkommer, tomaat, rode ui, feta en olijven. Top af met de yoghurtsaus, overige munt en een snufje peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.