Bereid de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud.
2
Pel en snipper ondertussen de rode ui in kleine blokjes. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Halveer de cherrytomaten.
3
Pers het sap uit de citroen. Hak de dille fijn. Meng in een kom het citroensap, de rode wijnazijn, ½ van de olijfolie, dille en wat peper en zout tot een dressing.
4
Verbrokkel de feta. Meng de orzo met de rode ui, komkommer, paprika, cherrytomaten, zwarte olijven, feta en de dressing tot een salade.
5
Marineer de kipfilet met oregano en chilivlokken. Verhit een pan met de overige olijfolie en bak de kipfilet gaar. Verdeel de salade over de borden, gevolgd door de kipfilet en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.