Print opties

Sluiten

Griekse quesadilla’s met muntyoghurt

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de cherrytomaten in kwarten. Pel de rode ui en snijd in kwart ringen. Pluk de peterselie en munt en hak fijn. Meng de cherrytomaten en rode ui met de helft van de olijfolie, peterselie en de helft van de munt.
2
Meng de Griekse yoghurt met de rest van de munt. Halveer de olijven en verwijder de pit, halveer de half gedroogde tomaten. Verkruimel de feta.
3
Verdeel de spinazie over de tortillawraps, beleg hierbij alleen de onderste helft. Verdeel de tomaten, olijven, feta en mozzarella over de spinazie. Vouw de tortillawraps dubbel.
4
Verhit een droge koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gevulde tortillawraps in de pan, 3 min. per kant. Snijd in kwarten.
5
Serveer de quesadilla’s met de tomatensalsa en muntyoghurt.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.