Meng in een grote kom de helft van de olijfolie, oregano, peper en het citroensap. Snijd de varkenshaas in grote blokken en meng deze met de marinade. Dek af en laat 1 uur marineren.
2
Kook de orzo gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, samen met het bouillonblokje, en giet af. Snijd de cherrytomaten in kwartjes en meng met de orzo.
3
Rijg het vlees aan de spiesjes. Verhit de resterende olie in een grillpan en grill de spiesjes 5 min. Keer halverwege om.
4
Verhit een pan op het vuur zonder olie en rooster de pijnboompitten totdat ze bruin kleuren.
5
Verdeel de orzo over de borden en top af met veldsla, groene olijven, pijnboompitten en de kappertjes. Verkruimel tot slot de feta over het geheel. Serveer de orzo en salade met de souvlaki.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.