Print opties

Sluiten

Griekse wraps met krokante kip

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de kipfilets in reepjes. Zet 3 schaaltjes klaar, vul 1 schaaltje met de cornflakes, 1 met bloem en 1 met geklutste eieren. Meng flink wat peper en zout door de bloem. Haal de kipreepjes door het ei, vervolgens door de bloem, nogmaals door het ei en dan door de cornflakes. Leg de kipreepjes in een ovenschaal en bak in 15 à 20 min. gaar en goudbruin in de oven.
2
Snijd ondertussen 1/2 van de komkommer in plakjes en de ui in ringen. Snijd de peterselie fijn.
3
Rasp de overige komkommer en knijp al het vocht eruit. Maak tzatziki door de Griekse yoghurt te mengen met de geraspte komkommer, olijfolie, knoflookpoeder en de peterselie.
4
Smeer de tortilla’s in met de tzatziki en vul met plakjes komkommer, olijven, ui, krokante kip en verkruimelde feta. Serveer eventueel met extra tzatziki.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.