Print opties

Sluiten

Griekse yoghurt bowl met crunchy home-made granola

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Smelt de pure chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt.
2
Meng de gesmolten chocolade met de havervlokken en 2/3 van het Verstegen Anijszaad. Verspreid dit over een plaat en zet dit voor minimaal 10 min. in de koelkast zodat de chocolade weer stolt.
3
Schil de sinaasappels, snijd deze in plakken van 5 mm dik en verwijder de eventuele pitjes.
4
Haal de granola uit de koelkast en brokkel deze in kleinere stukken. Verdeel de yoghurt over de kommen en schep hier de granola overheen. Verdeel de plakken sinaasappel over de granola en garneer met de gevriesdroogde fruit mix en honing.
5
Verdeel het resterende Verstegen Anijszaad met een zeef over de yoghurt bowl.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.