Print opties

Sluiten

Groene asperge-zalmrolletjes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de krieltjes in vieren. Kook ze in een ruime pan water in 10 minuten gaar. Meng de yoghurt met de bosui, dille en mierikswortel en breng op smaak met peper en zout.
2
Snijd de houtachtige onderkant van de asperges en kook ze in ruim water in 4 minuten gaar. Giet de asperges af en laat ze afkoelen. Wikkel 2 à 3 asperges per keer in een plakje zalm en maak zo 8 pakketjes.
3
Kook de kwarteleitjes in 3 minuten gaar en laat ze schrikken onder koud water. Pel en halveer de eitjes.
4
Snijd de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknol. Verwijder de kern van de venkel en snijd de rest in flinterdunne plakjes. Meng de krieltjes met de venkel en de yoghurtdressing.
5
Leg de kwarteleitjes op de salade en strooi de kappertjes erover. Serveer de salade met de zalm-aspergerolletjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.