Print opties

Sluiten

Groene curry met garnalen

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een pan en fruit de groene currypasta aan tot de aroma’s vrijkomen, dit duurt ongeveer 5 min. Roer met een houten lepel zodat de pasta zich goed vermengt met de olie.
3
Voeg de kokosmelk, suiker, vissaus en kippenbouillon toe aan de pan en roer goed. Rasp het groene van de limoenschil (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en voeg toe aan de pan. Zet op laag vuur en laat 15 min. zachtjes pruttelen.
4
Doe de garnalen en de doperwten bij de curry en laat nog 10 min. zachtjes pruttelen.
5
Hak ondertussen de rode peper in dunne ringetjes en ris de blaadjes van de takjes munt.
6
Proef de curry en breng op smaak met een peper en zout.
7
Verdeel de rijstnoedels over diepe borden, schep daar de groene curry met garnalen naast en maak af met de munt en rode peper.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.