Print opties

Sluiten

Groene curry met kip en paksoi

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snijd de ui in halve ringen. Snijd de paksoi in grove stukken. Pel en hak de knoflook fijn en hak de koriander grof. Snijd de kip in dunne reepjes. Snijd de limoen in parten.
2
Verhit de olijfolie in een wok en bak de kipreepjes tot ze bruin zijn. Voeg de knoflook, ui en paksoi toe en bak kort mee. Roer de currypasta erdoor en laat 2 min. meebakken. Giet de kokosmelk erbij, roer goed door en breng aan de kook. Voeg de doperwten toe en laat de curry 2 min. sudderen. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
3
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de noedels over de diepe borden of kommen en schep hier de groene curry over. Garneer met de koriander en serveer met de partjes limoen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.