Print opties

Sluiten

Groene gazpacho met croutons

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd het brood in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm. Verhit de olie in een pan. Bak hierin de croutons in 5 min. goudbruin. Breng op smaak met knoflookpoeder, peper en zout.
2
Schaaf met een kaasschaaf 1 komkommerlint per persoon.
3
Meng de rest van de komkommers met de doperwten, extra vierge olijfolie, munt, het water en de rasp en het sap van de citroen in een blender. Mix tot een gladde soep. Houd wat doperwten en blaadjes munt apart ter garnering.
4
Verdeel de gazpacho over de glaasjes of kommen. Garneer met de croutons, blaadjes munt, doperwten en de komkommerlinten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.