Verwarm de oven voor op 180°C en vet twee kleine ovenschaaltjes in met beide ⅓ van de olijfolie. Duw de tortilla’s in de ovenschaaltjes, zodat er een soort tortillabakje ontstaat.
2
Verhit de overige olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de spinazie samen met het knoflookpoeder en peper en zout, totdat de spinazie geslonken is. Voeg de erwten toe en bak 2 min. mee. Verdeel over de bodem van de tortilla’s.
3
Halveer de olijven en hak ¾ van de munt fijn. Verbrokkel de feta. Verdeel de olijven en fijngehakte munt over de spinazie. Breek de eieren over de groenten en top af met wat peper en zout en de feta. Schuif de ovenschaaltjes voor 15 min. in de oven.
4
Halveer ondertussen de avocado en snijd in de dunne plakjes. Garneer de gevulde tortilla’s met de overgebleven blaadjes munt en plakjes avocado.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.