Verwarm de oven voor op 220°C. Bereid de Iglo vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel de knoflook en pers uit. Pel en rasp de gember. Verwijder de harde uiteindes van de bimi. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Pers het sap uit de limoen.
3
Meng de sojasaus met de honing, knoflook, gember, limoensap en de sesamolie tot een dressing.
4
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de bimi toe aan de pan zodat deze kort meegekookt wordt. Giet af.
5
Meng de noedels en de bimi met de edamame, ½ van de bosui en de sojadressing. Verdeel over kommen.
6
Snijd de knapperige vissticks in kleine stukken en verdeel over de noedels. Garneer met de overige bosui en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.