Print opties

Sluiten

Groene parelcouscous met halloumi

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de parelcouscous 10 min in de groentebouillon. Kook vervolgens de bevroren tuinerwten in 4 à 6 min gaar in ruim kokend water. Giet de parelcouscous en de tuinerwten af.
2
Snijd de halloumi in plakken van circa 1 cm dik. Verhit 1 el zonnebloemolie in een pan en bak de halloumi per kant in 3 min op matig vuur goudbruin.
3
Snijd de takjes munt en amandelen fijn, de lente-ui in ringen en meng dit met de parelcouscous en tuinerwten. Breng de couscous op smaak met de groene pesto en leg de plakjes halloumi op het gerecht.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.