Print opties

Sluiten

Groenten tortilla met bloemkool schnitzel

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de tomaten in plakjes. Verwarm een pan op hoog vuur en bak de tortilla’s kort.
2
Verwarm in een andere pan de helft van de olijfolie. Bak de Garden Gourmet Cauliflower Schnitzel volgens de aanwijzingen op de verpakking aan beide kanten krokant.
3
Smeer roomkaas op de tortilla's en bedek met de tomaat en rucola. Pers het sap uit de citroen. Bestrooi met peper en zout. Besprenkel naar smaak met de resterende olijfolie en citroensap.
4
Snijd de warme Garden Gourmet Cauliflower Schnitzel in plakjes en verdeel deze over de rucola. Vouw de tortilla's dicht en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.